Inaktiv platsannons

Channel activation manager i Vårby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Spendrups söker nu en Channel activation manager. En nyinrättad roll där du kommer ansvara för att driva utvecklingen av central kundaktivering och aktiveringen inom försäljningskanal dagligvaruhandel. Du har huvudansvaret för koordinera och säkerställa att våra trade-aktiveringar är i linje med varumärkesplanen och svarar upp mot kraven från våra affärsområdeschefer (KAM) och säljkår. 

Som Channel activation manager är du en del av avdelningen Kundmarknad tillsammans med ett Kategoriteam och Trade marketing team. Kundmarknads huvuduppgift är att stödja våra affärsområden och våra säljkårer med relevant marknadsunderlag och aktiveringar som driver affären.   

Om Rollen 

I rollen som Channel activation manager säkerställer du kundanpassning av nyhetspresentationer och deltar i framtagandet av årliga aktiveringsplaner. Du skapar underlag och ger rekommendationer till både kund och interna instanser gällande sortiment, kampanj och placeringDu jobbar aktivt med analyser, shopperinsikter och är väl påläst kring våra centrala kunder via kundmöten, storechecks och studier. Du har god koll på trender i marknaden och kan ge rekommendationer utifrån dessa 

Vidare har du ansvar för säljpresentationerna och koordinerar säljverktyg till säljkår med stöd från kategoriteamet och trade marketing teamet. Du har även planogramansvarger planogramrekommendationerär delaktig i kategoriprojekt och följer upp kundmålsättningar. Rollen kräver en god och regelbunden dialog och synkning med centrala kunder, KAM och säljkår. 

Du rapporterar i denna roll till Chef kundmarknad på kundmarknadsavdelningen med placering på huvudkontoret i Vårby. 

Krav för tjänsten 

  • högskoleexamen med inriktning mot marknadsföring eller är diplomerad marknadsekonom 
  • minst års erfarenhet aliknade roll/roller inom handel eller leverantörsledet  
  • tidigare ha jobbat med analyser och att ta fram beslutsunderlag där det är meriterande om du jobbat med nielsendata 
  • du är en god kommunikatör och är van att presentera 
  • van användare av Microsoft office, primärt power point och excel 
  • flytande i svenska i tal och skrift
  • meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med planogram  
  • meriterande om du är van av att arbeta i projektform och har projektledarerfarenhet   

Personliga egenskaper som vi tror är viktiga i denna roll 

Vi söker en självgående person som tar ansvar för uppgifter och själv strukturerar och driver processer vidare genom ett lösningsorienterat och flexibelt arbetssätt. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är en team player som är lyhörd och smidig i arbetet med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och arbetar på ett konstruktivt sätt.  Vidare har du en kreativ förmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift 

Som person är du också starkt mål- och resultatorienterad och en medfödd affärsmänniska med god kostnadsmedvetenhet. 

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller bjuda in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 11 november
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Varaktighet/arbetstidtillsvidare/heltid
Placeringsort: Vårby, Stockholm

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vårby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vårby | Logistik / Transport | Deltidsjobb