Inaktiv platsannons

Kundansvarig produktspecialist till Atea i Örnsköldsvik

Om tjänsten

Älskar du att göra affärer och träffa kunder? Brinner du för att bidra till nöjda kunder? Har du erfarenhet av att vara en nyckelspelare med ansvar för stora kundkonton med fokus på produktförsäljning? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea i Örnsköldsvik en driven medarbetare som vill jobba som kundansvarig produktspecialist med fokus på vår återförsäljarroll och Ateas erbjudande inom arbetsplatsnära produkter och produktnära tjänster. Exempel på produkter och tjänster inom området är datorer, bildskärmar, mobiltelefoner, miljö- och återtagstjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Om tjänsten

I rollen som kundansvarig produktspecialist kommer du att arbeta med Ateas erbjudande inom hantering av hårdvara och produktnära tjänster till Atea Örnsköldsviks kunder. Du kommer att ansvara för området och därmed aktiv utveckling av ett antal namngivna kunder. Arbetet innebär nära samarbete med kundansvariga säljare samt andra regionala produktspecialister. I de flesta affärer är det ”många bollar i luften”. Det gäller därför att ha ett strukturerat arbetssätt så att inget faller mellan stolarna. Många gånger behöver man vara en projektledare för affären så att kunden får en lösning som matchar behovet. En framgångsfaktor för att lyckas i rollen är att hålla sig uppdaterad inom marknadsutveckling och trender för produkter och tjänster på IT-marknaden samt att upprätthålla och skapa nya affärskontakter med Ateas leverantörer inom området.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss blir du en del av ett väl fungerande lag där vi trivs på jobbet och jobbar tight tillsammans för att möta våra kunders behov och förväntningar. Vi ger mycket goda möjligheter till att utvecklas i rollen med stöd av övriga kollegor i Örnsköldsvik samt Atea som helhet. På Atea är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning med tonvikt på lösningar för stora kunder och långsiktiga och nära relationer. Du behöver ha ett teknikintresse i grunden kombinerat med ett stort intresse för att ta fram lösningar tillsammans med kunden. Men i övrigt tror vi att dina personliga egenskaper, driv och motivation är avgörande för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Du är en utpräglad relationsbyggare med känsla för att både säkra upp befintlig affär och driva utveckling utifrån kundens behov. Rollen är utmanande och mångfacetterad på ett positivt vis men kräver också att man har ordning och struktur i sitt arbetssätt.

Vill du bli en del av Ateas landslag?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten tveka inte att kontakta platschef Per-Anders Bjuggstam via 070 286 30 40 eller via per-anders.bjuggstam@atea.se alternativt försäljningschef Fredrik Östman via 0660 860 89 eller via fredrik.ostman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | IT | Heltidsjobb (förstajobb)