Inaktiv platsannons

Produktionstekniker Kartongbruket PM5 i Gävle

Om tjänsten

Kartongbruket, maskin PM5, i Gävle välkomnar en ny Produktionstekniker till teamet. Är du vår nya kollega?

Våra Produktionstekniker arbetar i en utvecklande miljö där drift- och kvalitetsfrågor är centrala både på kort och lång sikt. Rollen innebär en kreativ vardag med mångfacetterade arbetsuppgifter och en bred kontaktyta. Ditt uppdrag omfattar till stor del hantering av aktuella säkerhetsfrågor, att arbeta med ständiga förbättringar och problemlösning i syfte att utveckla och förbättra maskinens tillgänglighet. I din vardag är du en självklar deltagare i den operativa styrningen, du coachar medarbetare, samt initierar och utför analyser och provkörningar. Ditt kontaktnät består av nära samarbete med bland annat operatörer, produktionsingenjörer, underhåll och sektionsansvariga. En ytterligare utvecklande och viktig del i ditt arbete är att inom ditt ansvarsområde ansvara för, planera och genomföra våra underhållstopp.        

Vi erbjuder:

   

För att vara den vi söker har du en teknisk utbildning, gärna med teknologiska kunskaper på en ingenjörsnivå, alternativt arbetslivserfarenhet från motsvarande. Ditt tekniska intresse väger tungt och har du erfarenheter från processindustrin är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs att du är driven. För oss betyder driven att du tar initiativ, såsom att självständigt söka upp nya utmaningar inom arbetet och att på egen hand initiera aktiviteter och projekt. Det innebär även att du är en person som kan påverka genom trovärdighet och motivation.           

Du tvekar inte att anta utmaningar och förmedla energi i din tydliga kommunikation med andra. I din relation till andra är du duktig på att lyssna och skapa samarbete med personer på olika nivåer i organisationen.

I övrigt förstår du värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Din förmåga att hantera och lösa problem är väl förankrad i ditt sätt att vara analytisk, strukturerad och faktabaserad.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef för PM5 Krister Säll på tel. 026-151311

 

Om du vill bli en Produktionstekniker som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast den 6 december 2020. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej