Inaktiv platsannons

Butikschef - X:-TRA Smålandsstenar i Smålandsstenar Smålandsstenar

Om tjänsten

Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt butikschef för oss!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik livsmedelsbutik. Som butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet.

X:-TRA erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter ök. Rekrytering sker löpande. Vi tillämpar provanställning.

Publicerad den

27-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Smålandsstenar Smålandsstenar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb