Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare (deltid) i Helsingborg

Om tjänsten

Brinner du för kundkontakt och söker ett meriterande deltidsjobb vid sidan av dina studier? Nu erbjuds du möjligheten att ansluta till ett framgångsrikt team med duktiga och engagerade medarbetare på en av Nordens ledande e-handelsföretag inom möbler och inredning.

Om tjänsten 

I rollen som kundservicemedarbetare är du en ambassadör för bolaget och en väsentlig del av kundupplevelsen. Som en del i vårt kundserviceteam kommer du att arbeta med varumärkena Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. 

Ditt främsta ansvarsområde är att hjälpa våra kunder genom att besvara inkommande samtal och mail med frågor om våra produkter, leveranser, returer samt orderläggning och reklamationer.

Om dig 

Vi ser att du som person trivs med att arbeta självständigt och är trygg med att ta egna initiativ för att kunna ta beslut i olika kundärenden. Du besitter även förmågan att navigera dig i olika datorsystem på ett strukturerat sätt.

För personlig utveckling arbetar vi regelbundet med feedbacksamtal där vi följer upp prestation och mål på individ- och gruppnivå. Vi finner det därför att du av naturen tycker att det är inspirerande att bli uppföljd på t ex effektivitet och kundnöjdhet för att utvecklas i din roll.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och tar examen tidigast januari 2022. Vidare ser vi att du behöver vara flexibel, besitta goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt god datorvana.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom kundservice via telefon.

Placering och start

Du erbjuds en gedigen introduktionsutbildning för att säkerställa att du får rätt förutsättningar för att lyckas i din roll hos oss.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid och är placerad på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen 19C i Helsingborg. Arbetstiderna är förlagda under kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb