Inaktiv platsannons

Junior Sourcing Specialist i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 4 december 2020
  • Stockholm +1 till
Arbetsuppgifter

Lockas du av möjligheten att få driva försäljning och bygga långsiktiga relationer? Vill du samtidigt bidra till ett mer klimatsmart samhälle och arbeta i en innovativ miljö i framkant. Då kan det vara dig vi söker! Vi på Lantmännen Agroetanol, Nordens största bioraffinaderi söker en Junior Sourcing Specialist som vill vara med och utveckla vår recycling-affär.

Det här kommer du att göra
Som Junior Sourcing Specialist ansvarar du för flödet och inköpet av råvaror, i detta fall livsmedelsrester, som vi sedan vidareförädlar i vår produktion till biodrivmedel. Bolagen som man köper in livsmedelsresterna från är ofta både leverantörer och kunder till oss. I och med att vi köper in deras livsmedelsrester, erbjuder vi dem samtidigt ett effektivt, smidigt och hållbart sätt att hantera restprodukter. När vi sedan vidareförädlar deras restprodukter till nya gröna produkter, så skapas ett klimatvärde.

I rollen som Junior Sourcing Specialist arbetar du systematiskt med inflödet av råvaror i nära samarbete med produktionen. Genom marknadsbevakning och sourcing identifierar du nya potentiella råvaruleverantörer i norra Europa. Du räknar på hela affären vilket inkluderar såväl råvara och produktion som logistiska lösningar. Du förhandlar, tecknar avtal, genomför kontinuerlig uppföljning och hanterar löpande affärsavvikelser. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder.

Vår recycling-affär är i en expansionsfas, och vi går en mycket spännande framtid till mötes! Hos oss kommer du att få arbeta i en tempofylld och innovativ miljö som kännetecknas av såväl affärsmässighet som hållbarhetstänk. Du kommer att bli en del av ett dedikerat och engagerat team som också brinner för de framtida möjligheterna.

Tjänsten är placerad på vårt bioraffinaderi i Norrköping, men ca 40–60% av din tid kommer du spendera på resande fot inom Norra Europa. Du kommer ha möjlighet att lägga upp reseplaneringen själv. Det går utmärkt att pendla från Stockholm eller andra städer nära Norrköping. På grund av rådande omständigheter är dock affärsresorna för tillfället begränsade.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Tidigare erfarenhet av försäljning, och helst i kombination med inköp.
  • Erfarenhet utav att arbeta med kunder eller leverantörer.
  • Erfarenhet av förhandling.
  • Gärna erfarenhet från livsmedelsbranschen.
  • Mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. Om du även talar och skriver svenska eller andra nordiska språk är det meriterande.
  • Gärna körkort. 

Du är

  • Kommunikativ, förtroendeingivande och har förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunder och leverantörer.
  • Driven och lyhörd. För att lyckas i rollen behöver du kunna sätta dig in i våra kunders och leverantörers behov, för att sedan omsätta insikterna till en gynnsam affär för alla involverade.
  • Affärsmässig och analytisk, med förmåga att se till helheten och utveckla affären.
  • En innovativ och kreativ problemlösare som ser möjligheter och vågar utmana vårt sätt att tänka.
  • Strukturerad och kan agera självständigt i ditt arbete. 

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain.

Låterdetintressant?
Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 4 december, 2020. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du går vidare till nästa steg i processen kommer du att få tester skickade till din mail. Håll därför gärna extra uppsikt över din inkorg. Intervjuer kommer initialt att hållas digitalt över video. Som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Josefin Träpja, Talent Acquisition Specialist på  josefin.trapja@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:

Ralf Eriksson, Ledarna
, +46 105561801

Desirée Karlsson Boll, Akademikerförbunden
, +46 105561454

Johan Sjödell, Unionen
, +46 105561476

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb