Inaktiv platsannons

Transportplanerare Lidl Örebro

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 198 butiker runt om i Sverige. Vi söker nu en transportplanerare till vårt centrallager i Örebro för ett vikariat till och med sista september 2021!

Om tjänsten

Din roll

I din roll kommer du att planera transporter från centrallagret i Örebro ut till Lidls butiker i Mellansverige. Du kommer att förbereda fraktdokument och övervaka utleveranser. Dessutom kommer du att ansvara för att chaufförer får med sig rätt pallar. I dina arbetsuppgifter ingår även uppföljning och utvärdering av processer samt andra löpande uppgifter som avdelningen ansvarar för. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls-, och helgarbete förekommer. Teamet på varuleveransavdelningen består av 7 personer.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har minst gymnasiebehörighet. Har du även jobbat inom lager eller specifikt med transportplanering är det meriterande. Som person är du social, noggrann, engagerad, pålitlig och flexibel. Du är lättlärd, har en analytisk förmåga och har lätt för att förstå helheten och därmed kunna göra rätt prioriteringar i en stressig situation. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en lagspelare då ni är en tät grupp som kommer jobba tillsammans. Du har en förmåga att kunna kommunicera och argumentera med såväl interna och externa kontakter. Du ska kunna skriva och tala flytande svenska och engelska. Det är meriterande om du har kunskaper i övriga språk, främst tyska.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett vikariat från och med 1/1 2021 till och med 30/9 2021 på heltid. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Tjänsten är placerad på Lidls centrallager i Örebro.

 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)