Inaktiv platsannons

Säljande Kundservicemedarbetare i Avesta

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Är du en serviceinriktad lagspelare? Har du erfarenhet av försäljning och vill kunna påverka din lön? Sök då tjänsten som säljande kundservicemedarbetare. Du kommer att ha daglig kontakt med OKQ8s privatkunder och företagskunder över telefon. Du kommer hantera fakturafrågor, medlemsfrågor, försäkringsfrågor, beställningar, merförsäljning och övriga kundfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker nu dig som har ett extra öga för försäljning och som har lätt för att prata med olika typer av människor via telefon. Du är en positiv, engagerad och driven person som tycker om att ge kunder det lilla extra. Du tycker om och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Som vår nya säljande kundservicemedarbetare värdesätter du en god service lika mycket som kundfokus och försäljning.

Du är engagerad i ditt arbete och gillar att jobba både i team och självständigt. Stresstålighet är en annan viktig egenskap då vi tidvis jobbar under högt tryck.

Viktig för oss är att du känner dig trygg med att ha telefon som ditt främsta arbetsredskap då vi främst kommunicerar med våra kunder i den kanalen. Vi ser gärna att du är öppen och ärlig och har en god kommunikationsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av försäkringar, men det är inget krav. Eftersom du är vår röst utåt ser vi gärna att du har arbetat med kundvård och försäljning tidigare. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då denna tjänst innebär att du blir utbildad försäkringsförmedlare kommer vi att begära in ett registerutdrag för försäkringsdistribution från polisen.

På OKQ8 Kundservice i Avesta är vi ca 60 medarbetare och sitter i trivsamma lokaler alldeles intill Dalälven. Vi arbetar löpande med urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2020-11-30. Start för tjänsten som vår nya säljande kundservicemedarbetare är 14/12.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande gruppchef Jessica Thorsell 070-168 19 97, alternativt rekryteringsansvarige, Camilla Skalberg 073 -068 40 13,

Varmt välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Lån via OKQ8 Bank till rabatterade priser

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Avesta | Detaljhandel | Deltidsjobb