Inaktiv platsannons

Systemförvaltare Azure AD i Ängelholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Systemförvaltare Azure AD

Sökes till Ängelholm

Peab IT är en organisationsenhet inom Peab Support som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen. Peab IT behöver nu förstärka gruppen Gemensam drift och söker därför en Systemförvaltare med placering på Valhall Park i Ängelholm. 


Din roll
Vi söker nu en förvaltare som ska ansvara för Azure Active Directory inom vår organisation. I din roll som förvaltare ingår även förbättringsarbete där du hittar vägar för att utveckla funktioner och processer inom ditt ansvarsområde. Arbetet sker tätt med organisationen för att fånga upp behov och krav. Rollen innebär ett tätt samarbete med duktiga kollegor inom olika områden där du kommer att vara Peabs expertstöd inom Azure Active Directory.

Arbetsuppgifter

  • Fysisk infrastruktur (Domänkontrollanter, AD-siter etc.)
  • Samordning GPO:er
  • Säkerhet
  • Struktur – OU:n, Grupper
  • Samordning, kontaktyta AD-integrationer
  • Schemautökningar, hantering fält i AD-konton
  • Revisioner – hälsokontroller – versionsuppgraderingar
  • Azure AD – löpande funktionssäkring 

Övrigt

  • Löpande rensning
  • Autogrupper
  • Avvikelsehantering
  • Azure AD – administration

Kvalifikationer
Vi ser att du har en bred teknisk erfarenhet inom IT- infrastruktur. Du har mycket goda kunskaper inom Azure AD (Gpo, Rbac, federationer) i praktiken, samt Scripting med bland annat Powershell. Du är duktig på att dokumentera och det är ett plus om du har kunskap om ITIL baserade processer. Vi ser gärna att du är van att arbeta i projektform och i komplexa IT-miljöer där kund, förbättring och effektivisering alltid är i fokus.
Vi söker dig som har en relevant teknikinriktad utbildning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift såväl på svenska som engelska. Du har minst ett 5 års teknisk erfarenhet inom IT- infrastruktur och Azure AD.

Egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och ansvarstagande. Du har god förmåga att prioritera rätt saker och är noggrann i ditt sätt att arbeta. Eftersom du kommer att ha kontakter/samarbete inom och utom verksamheten så ställs höga krav på din samarbetsförmåga. De problem du ställs inför i arbetet kan vara komplicerade och olikartade vilket därför kräver analysförmåga och kreativitet. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Peab med Talentor Sweden AB. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Ekaterina Leonova på Ekaterina.leonova@talentor.se eller 070-197 65 49. Vi intervjuar kandidater löpande så

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-29

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)