Inaktiv platsannons

Content Producer till Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 25 november 2020
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vill du vara med på Åhléns digitaliseringsresa? Vi söker nu en engagerad Content Producer! Rollen har en administrativ inriktning och vi söker dig som har erfarenhet av inköp som kan vara en del av vår spännande förändringsresa mot framtidens retail!

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig
Som Content Producer arbetar du med att säkerställa Åhléns masterdata i affärssystem utifrån strategi, utveckling och support. Detta innebär mer specifikt att:

  • Kontinuerligt ge input till Åhléns masterdata med fokus på effektiva processer och användarvänlighet
  • Skapa kundnytta genom att säkerställa kundens informationsbehov på E-com genom bild- och produkttexter
  • Proaktivt bidra till att utveckla den egna gruppens arbetsmetoder och arbetsverktyg samt arbetar med ständiga förbättringar
  • Arbeta nära våra olika team och affärsområden för att säkra produktinformation från leverantörer
  • Hantera flödet av masterdata i form av artikelregistrering och artikelvård genom Åhlens affärssystem till samtliga säljkanaler

Du tillhör IT & Verksamhetssupport och rapporterar till Chef Verksamhetssupport och masterdata.

Kvalifikationer

Till oss tar du med dig

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Erfarenhet från att testa IT-system
  • Erfarenhet av att jobba i ERP-projekt eller liknande
  • Produktkunskap det vill säga erfarenhet av att jobba med inköp i en inköpsorganisation
  • Vana vid ett datadrivet arbetssätt
  • Stor administrativ vana

Som person är du drivande, analytisk samt intresserad av att arbeta med administrativ utveckling.

För att lyckas med uppgiften tror vi att du är social och trivs i ett sammanhang där du får samarbeta med olika människor. Du trivs bäst när du får arbeta i team och tillsammans med andra skapa resultat. Du är proaktiv och målinriktad i ditt arbetssätt. Du har en förmåga att planera men du kan samtidigt vara flexibel. Vi söker dig som har en gedigen bakgrund från Inköpsarbete samt digital kommunikation och som förstår och kan anpassa dig till såväl en early adopter som den breda massan. Du förstår hur dina ansvarsområden bidrar till framgången i helhet.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning from. 2021-01-31 - 2021-06-30. Du är placerad på Åhléns Servicekontor på Ringvägen i Skanstull.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej