Inaktiv platsannons

Servicetekniker till Miele! Frihet under ansvar - på riktigt! i Stockholm

Immer Besser är ledorden, hushållsprodukter och vitvaror är expertisen, Miele är företaget! Till detta anrika och internationella familjeföretag söker vi nu servicetekniker som kombinerar rätt kunskap med rätt inställning, social förmåga och känsla för service. Är det du? Hoppa på en fantastisk möjlighet att få leva ut frihet under ansvar - på riktigt! Här utgår du hemifrån, med servicebil och tillbringar dagarna ute hos kund. Låter det som drömjobbet? Det är det, sök idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell ver

Om tjänsten

Miele är det oberoende familjeföretaget, den internationella hushållstilverkaren som är Immer Besser - Alltid bättre! Företaget grundades 1899 i Tyskland och är idag en stor spelare på världsmarknaden med hushållsprodukter inom premiumsegmentet. I företagets repertoar finner du bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kyl & frys, dammsugare och kaffemaskiner.

Det svenska huvudkontoret ligger i Solna och här välkomnas kollegor och gäster till en fantastisk känsla av kvalitet och kunskap bara man kliver innanför dörren. Nu söker de efter servicetekniker som ska operera i Stockholm med omnejd och du får axla rollen med stor frihet under ansvar. Här blir du en del av ett professionellt och blandat team med många kollegor, killar och tjejer i olika åldrar. På Miele betonar man teknisk kompetens i kombination med service och bästa kundbemötande. Här finns goda förmåner, möjlighet att påverka och komma med input samt goda chanser till intern utveckling. Häng på!

Du erbjuds

* En gedigen introduktionsplan
* Fast lön med möjlighet till bonus
* Bra förmåner
* Frihet under ansvar - på riktigt!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier