Inaktiv platsannons

Fullstack-utvecklare till Zinzino i Göteborg

Besitter du ett genuint intresse av systemutveckling och är en fena på C# & .NET? Då söker vi dig! Zinzino befinner sig i en expansiv fas och behöver nu ytterligare en kollega till utvecklingsteamet. Välkommen med din ansökan. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Zinzino AB är ett globalt direktförsäljningsföretag som marknadsför och säljer testbaserade produkter inom kosttillskott, hudvård och livsstil. De äger det norska företaget BioActive Foods AS och forsknings-/produktionsenheten Faun Pharma AS.
Zinzino är börsnoterade på Nasdaq First North, huvudkontoret, med ca 100 personer, är beläget i Göteborg och de övriga kontoren är placerade i Helsingfors, Riga, Oslo, Florida och Adelaide.

I rollen som fullstack-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av Zinzino befintliga och nya tekniska plattformar. Dels gäller det utveckling av deras hemsida samt kringliggande tjänster som hantering av webbshop, orderhantering och betallösningar. För all nyutveckling kommer du att få arbeta med de senaste teknikerna inom både cloud och webbutveckling.

Du kommer att ingå i ett agilt utvecklingsteam med fokus på back-end där utvecklingsmiljön där primär utveckling sker inom Microsoft .NET och Azure.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier