Inaktiv platsannons

Fullstackutvecklare med inriktning frontend i Gustav Adolfs Torg 51

Är du en nyfiken utvecklare som vill använda din känsla för programmering genom att utmanas i att bygga moderna och innovativa lösningar till våra kunder? Just nu befinner sig Podium System i en expansiv fas och därför söker vi nu fler hungriga utvecklare som delar vår ambition och vill utvecklas lika mycket som vi. Vill du vara en del av ett snabbt växande företag med stor passion för innovativa, tekniska lösningar? Då är det kanske dig vi söker! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professio

Om tjänsten

Precis vid Gustav Adolfs Torg, i det anrika Odd Fellow Palatset sitter TransportLEAD och deras Podium System som är en del av Jambiz Group. Här utvecklas innovativa resursplaneringssystem för bland annat bemanning, turism och kollektivtrafik.

För att säkerställa fortsatt framgång och tillväxt behöver Podium System nu utöka sitt utvecklingsteam med en fullstackutvecklare med inriktning på frontend. Teamet i Malmö består av fyra andra fullstackutvecklare med betoning på backend. Teamet är litet och sammansvetsat och präglas av en innovativ startup-känsla.

Du erbjuds

* Att arbeta i en startup-miljö med goda utvecklingsmöjligheter, generösa förmåner och ett stort fokus på trivsel.
* Årliga resor genomförs med hela koncernen- alltifrån att möta solen i Malaga till Stötens backar!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Gustav Adolfs Torg 51
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier