Inaktiv platsannons

Teknisk säljare inom DELTABEAM stomsystem till Peikko i Norrköping

Brinner du för tekniska lösningar och vill arbeta med försäljning som skapar både en ökad kund -och samhällsnytta? Peikko söker nu en engagerad och hungrig säljare som trivs med att bygga långsiktiga kundrelationer. Du välkomnas till ett internationellt bolag med familjär stämning där ditt arbete gör skillnad. Vad tvekar du på? Skicka in din ansökan redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Peikko är ett familjeägt företag som grundades 1965 och under de senaste åren har Peikko utvecklats till den ledande leverantören av flexibla lösningar inom bjälklagskonstruktion och samverkansstomme - DELTABEAM. Målsättningen är att hjälpa kunder effektivisera deras projekt genom innovativa lösningar som gör projektering samt utförande både snabbare och mer effektiv.

Peikko befinner sig i en expansiv fas och med en ökad efterfrågan på deras lösningar söker de nu en teknisk säljare till kontoret i Norrköping. I rollen kommer du ansvara för att identifiera nya potentiella kunder där du genom personliga möten presenterar Peikkos lösningar. Du kommer även att arbeta med redan befintliga kunder där du strävar efter att bibehålla goda och långsiktiga kundrelationer. Du kommer ingå i ett internationellt team som bearbetar och arbetar mot hela kedjan från entreprenörer till utvecklare och investerare. Du får chansen att bidra och visa dina erfarenheter inom försäljning samt få god kunskap inom Peikkos produkter för att kunna agera konsulterande mot kund. I rollen ingår resor över hela Sverige där du utgår från kontoret i Norrköping.

Du erbjuds

* Möjligheten att arbeta i ett globalt företag med internationella kunder
* En tjänst på ett familjärt bolag med platt organisationskultur där varje medarbetare bidrar till utveckling och tillväxt
* Goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen
* En gedigen introduktion av erfarna kollegor för att på ett så bra sätt som möjligt komma in i din roll
* Möjligheten att arbeta inom ett spännande affärsområde som bidrar till ett mer hållbart samhälle

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Peikko.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier