Inaktiv platsannons

Account Manager till Academic Work Malmö i -

Nu söker vi på Academic Work fler säljare, Account Managers, som vill utveckla vår verksamhet. Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? Och viktigast av allt, vill du jobba på en arbetsplats där kulturen inte är klyschor på ett papper? Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Att jobba med försäljning på Academic Work internt innebär i korthet att du identifierar eventuella personalbehov hos nya och befintliga företagskunder samt ansvarar för att sälja in Academic Works tjänster inom bemanning och rekrytering. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa - samtidigt som du skapar karriärmöjligheter för studenter och akademiker i början av karriären.

Att vara Account Manager på Academic Work kan liknas vid att du driver ditt eget företag i företaget. Hur du planerar dina arbetsdagar är därför mycket upp till dig. Du jobbar efter tydliga mål för att utvecklas inom din försäljning och nå goda resultat. Hela tiden med stöd och riktlinjer från bland annat chef, säljcoacher, system och inte minst kollegor. Dessutom ingår du som Account Manager i ett kompetensutvecklingsprogram kallat Career steps.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier