Inaktiv platsannons

Copywriter Web till VetApotek i Malmö

VetApotek är dotterbolag till Evidensia Djursjukvård och innefattar apoteksverksamhet och e-handel för djur. Företaget slog upp sina portar 2018 och har sedan dess vuxit i en rask takt. Nu behöver teamet i Malmö stärkas upp med en student som kommer arbetat som Copywriter. Vi ser gärna att du kan stata under november och vill att du tidigast tar examen i januari 2022. Sök idag då urval sker löpande! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I denna roll kommer du att få ta stort ansvar över VetApoteks textinnehåll och dess synlighet på nätet. Du kommer initialt att börja med översättningar av kategori- och contentsidor, samt att se över de befintliga texter som finns på vetapotek.se och säkerställa att dessa är optimerade för webben. Du kommer även att arbeta med produkttexter för marknadsföring i VetApoteks olika kanaler och SEO. Du kommer arbeta datadrivet och bör ha förståelse för Google Analytics.

Produkterna och försäljningen hos VetApotek rör djurprodukter så som kattsand, hundleksaker, kosttillskott och djurläkemedel. Du kommer bli en del av ett litet och härligt team med god stämning där du kommer få chansen att utvecklas.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Marknadsföring / PR | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier