Inaktiv platsannons

Verksamhetsekonom till ideell verksamhet! i Centralt

Lockas du av möjligheten att ha helhetsansvaret för ekonomifunktionen i en verksamhet med ett regionalt uppdrag? Som verksamhetsekonom kommer du ha en nyckelroll när det kommer till ekonomin och agera spindeln i nätet i tätt samarbete med ledningsgruppen! Tjänsten erbjuder stort ansvar och möjlighet att utvecklas i en verksamhet där ett inkluderande synsätt är en av grundpelarna. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en verksamhetsekonom. I rollen kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för ekonomin i en ideell verksamhet. Rollen kräver erfarenhet inom lön och redovisning samt ett stort intresse för att analysera och förklara resultaten.

Du erbjuds

* Ett brett ansvar över ekonomiarbetet och en nyckelroll där du får vara med och påverka arbetssätt och processer
* En varierande vardag där du arbetar nära organisationen
* Ett tätt samarbete med ledningsgruppen där du stöttar med bland annat prognos, budget och redovisningsarbete

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Centralt
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier