Inaktiv platsannons

Verkstadschef till Stadler i Tillberga

Stadler Service Sweden AB utför underhåll, reparationer och ombyggnationer av järnvägsfordon i Sverige. Till deras verksamhet söker vi nu dig som vill axla ansvaret som deras verkstadschef. Här kommer du få möjligheten att ha övergripande ansvar för verkstaden och arbeta på en dynamsik arbetsplats! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I denna roll kommer du vara närvarande i produktionen och ansvara över verksamheten som bedrivs i verkstaden samt dess personal som innefattar teamledare, tekniker, montörer och entreprenörer. Du ser till att resurser tilldelas på bästa sätt och rapporterar direkt till produktionschefen. Du ska även säkerställa att tidsplaner, kvalité och kostnadsmål uppfylls samt se till att alla regler och riktlinjer för säkerhet efterföljs och tillämpas.

Du erbjuds

* Komma in i en spännande och tempofylld bransch
* Stora utvecklingsmöjligheter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Tillberga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier