Inaktiv platsannons

Sales Representative inom molekylärbiologi till växande Nordic BioSite i Södra Sverige

Vill du ha hela södra Sverige som din arbetsplats där du som ansvarig säljare får bidra till framtidens forskning inom molekylärbiologi? Nordic BioSite har på kort tid mer än fördubblat sin styrka och nu söker de en nyexaminerad molekylärbiolog med stort sinne för affärer och försäljning som kan bidra till deras fortsatta tillväxtresa! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

By your side in Life Science Research! Så profilerar sig Nordic BioSite som är marknadsledande inom produkter för medicinsk forskning. På kort tid har företaget vuxit till att bli marknadsledande och de söker därför en Sales Representative inom molekylärbiologi som kommer att ha försäljningsansvar för södra Sverige. På Nordic BioSite representerar och säljer du produkter som är direkt avgörande för framtida forskning och som i förläningen bidrar till att förkorta vårdtiden hos patienter. Om du motiveras av att arbeta med något som leder till förbättrad sjukvård och forskning kan denna roll vara helt perfekt för dig.

Nordic BioSite har huvudkontor i Stockholm och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Ryssland och USA. Som Sales Representative för södra Sverige utgår du hemifrån och är ansvarig för företagets försäljningsverksamhet i hela södra Sverige. De mest förekommande kunderna är sjukhus, laboratorium och läkemedelsbolag och du har i denna roll främst kontakt med forskare, doktorander, professorer, ansvariga inköpare och avtalskontakter.

Vi ser att du som söker är bosatt söder om Mälaren och med fördel i Göteborg- eller Malmöområdet.

Du erbjuds

* En gedigen introduktion
* Tjänstebil
* Dator, telefon och utrustning för hemmakontor
* Goda utvecklingsmöjligheter
* Stor frihet under ansvar
* Engagerade och mycket kompetenta kollegor

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Södra Sverige
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier