Inaktiv platsannons

Digital produktionsledare till Business Sweden! i -

För dig med gedigen erfarenhet av produktionsprocessen för både digitalt och traditionella produktioner finns nu möjligheten att ta dig an den spännande rollen som Produktionsledare hos Business Sweden. Välkommen in med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Business Sweden har ett unikt uppdrag som globala affärsutvecklare i 40+ marknader att hjälpa svenska företag öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige. I korthet, managementkonsulting med ett högre syfte.

Att öka kännedomen om Business Swedens erbjudande och att lead generera både gentemot svenska och internationella företag är just nu i fokus. Sverige är beroende av export och internationella investeringar samtidigt som konkurrensen hårdnar så uppdraget är viktigare än någonsin.

Vi söker nu dig som har erfarenhet av produktionsledning av både digitala och traditionella produktioner för rollen som Produktionsledare till en Inhouse Agency som är en del av en kommunikations- och marknadsföringsavdelning.

Genom minutiös planering, ett starkt ledarskap och ett lösningsorienterat angreppssätt säkerställer du att saker blir gjorda och att kreativa idéer och koncept på ritbordet blir framgångsrik kommunikation och marknadsföring.

Du älskar människor lika mycket som ordning och reda. Lyhördhet och organisation är dina vassaste verktyg. Du har stor kunskap om kommunikation och marknadsföring i alla kanaler, särskilt i digitala plattformar och kanaler - vilket underlättar för dig när du ska resursbemanna, planera, prioritera och säkerställa deadlines.

Du erbjuds

Möjligheten att arbeta i en internationell arbetsmiljö med kollegor från hela världen och med ett högre syfte att hjälpa svenska företag öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier