Inaktiv platsannons

Studie- och yrkesvägledare på deltid till Grit Academy AB

Personlig utveckling - Engagemang - Professionalism - Grit. Detta är Grit Academys fyra kärnvärden där Grit står för med framåtanda och ihärdighet når vi framgång. Om du signar in på dessa, är i slutet av din utbildning till yrkes- och studievägledare och är intresserad av ett utvecklande extrajobb inför din framtida karriär så kika vidare på denna annons. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Grit Academy är en växande yrkeshögskola i centrala Malmö med visionen att bli en ledande akademi som förenar kunskap med beteende, allt för att optimera människors lärande och personliga utveckling. Just nu bedriver skolan tre utbildningsinriktningar - javautvecklare, strategisk inköpare samt B2B-säljare. I den här tjänsten som studie- och yrkesvägledare kommer du att vara ett stöd och en mentor för studenterna både kopplat till deras studier, LIA-praktik och framtida yrkesliv.

Du erbjuds

* en introduktion till och vidare utveckling i en roll som matchar din utbildning
* ett flexibelt extraarbete med ett arbetsschema som du kan kombinera med dina studier

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kontor / Administration | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier