Inaktiv platsannons

Processoperatör som vill vara med och bekämpa Covid-19 i Uppsala

Tänk att få jobba på ett företag inom läkemedelsindustrin där du får möjlighet att bli en värdefull del i kampen mot sjukdomar som Covid-19, säsongsinfluensa och RS-virus. Nu finns här chansen att arbeta som processoperatör hos ett spännande och innovativt läkemedelsföretag. Känner du att ordning och reda är något som är synonymt med dig, ansök idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för Novavax räkning en processoperatörer till deras produktionsavdelning. Denna befattning innebär operativt arbete med ingående steg i produktionen där kundernas behov avseende kvalitet och leveranssäkerhet ska säkras och uppfyllas.

Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novavax. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid och pågå i 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till förlängning.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier