Inaktiv platsannons

Supporttekniker till offentlig verksamhet i Lund

Är du sugen på att ta dig vidare inom din karriär med IT-support? Oavsett om du precis påbörjat den eller har gediget med erfarenhet erbjuds du i den här rollen nya utmaningar! Du har nu möjligheten att arbeta i en verksamhet som är inne i en spännande digitaliseringsresa. Här ges du som är nyfiken och vill utvecklas stora möjligheter att vara med att påverka och ta ansvar i ditt dagliga arbete. Har du erfarenhet av att arbeta i en Microsoft-miljö? Sök idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där youn

Om tjänsten

Hos vår kund får du möjlighet att jobba i en spännande och komplex miljö. Teamet är välkomnande och du kommer snabbt att bli en i gänget och en tillgång för supportavdelningen. Du kommer att jobba i fräscha lokaler i Lund med ett gäng kompetenta kollegor. Då vår kund ska implementera Teams i organisationen behöver de nu förstärka sin IT-support med ytterligare två kollegor. För dig som är på jakt efter ett jobb med goda möjligheter att utvecklas är detta en möjlighet du inte vill missa!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader men det finns goda möjligheter till förlängning.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Lund | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier