Inaktiv platsannons

Vikarierande HR-chef till medelstort anläggningsbolag!

Nu söker vi en vikarierande HR-chef till ett växande bolag inom anläggning. Brinner du för att vara stöd mot både chefer såväl som medarbetare? Vill arbeta med frågor gällande verksamhetens utveckling såsom kompetensförsörjning, arbetsrätt eller HR-processer? Nu finns möjligheten för detta - välkommen in med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Vår kund verkar inom anläggning och infrastruktursektorn och arbetar ständigt med förbättring och utveckling av ny teknik och arbetsmetoder. Som vikarierande HR-chef kommer du ha en betydande roll i organisationen. Du kommer arbeta både strategiskt som operativt, såväl förvaltande som utvecklande. Du kommer arbeta med allt ifrån passiv personaladministration där du är tillgänglig för både företagets yrkesarbetare som för tjänstemännen på projekt- och företagsnivå.

Vidare kommer din roll till stor del vara strategisk där du kommer underhålla de framtagna strategierna för respektive HR-process och se till att detta efterlevs, samtidigt som du kommer få möjlighet att vara med och påverka, upprätta och implementera nya strukturer och processer. Vår kund har under hösten också implementera ett nytt HR-system som under ditt vikariat kommer vara en stor del av ditt ansvar.

Du erbjuds

Detta är den perfekta utmaningen för dig som har jobbat några år som HR-BP, HR-generalist eller kanske tidigare haft en roll som HR-chef på ett medelstort bolag, och som vill hoppa på ett spännande uppdrag för ett bolag i förändring och tillväxt. Du erbjuds inte bara ett arbete som är omväxlande, utan också kollegor som bryr sig om varandra och som hjälper till i alla avseenden.

Din närmsta chef kommer vara VD och till hjälp har du en fantastisk HR-assistent som också kommer stötta dig i det dagliga arbetet. Beroende på tillgänglighet är målet att du ska få en bra introduktionsperiod då nuvarande HR-chef först lämnar i mitten på januari, allt för att du ska få förutsättningarna för att kunna ta vid när dom går in i ett nytt år.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier