Inaktiv platsannons

Junior first and second line support till Midsona i Dockan

Du som vill arbeta i ett litet team av teknikfantaster och har en fenomenal servicekänsla, look no further. Det går bra för Midsona och tillväxttakten är snabb, därför behöver nu även deras IT-team utökas. Har du erfarenhet av service desk samt ett stort intresse för IT - Ansök nedan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I dockan i Malmö, precis vid vattnet, hittar vi ett av Nordens ledande företag inom hälsa och välbefinnande. I lokaler med fönster som väggar är det ingen brist på D-vitamin under vinterhalvåret, men om du mot förmodan skulle behöva ett vitamintillskott är detta trots allt Midsonas hemmaplan.

IT-teamet består idag av 8 personer och eftersom Midsona går som tåget så letar de nu efter en ytterligare kollega. Med varje förvärv Midsona gör växer också IT-teamets ansvarsområde och projekt de är delaktiga i. Ni sitter jämte varandra i teamet och om du gillar teknik i alla dess former har du hamnat rätt, här är alltifrån datorspel, bilar och ny teknik stora intressen nämligen!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Midsona.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Dockan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier