Inaktiv platsannons

DevOps Engineer till Codemillfamiljen! i Umeå

Är du redo för att bli Codmillist? Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I den här rollen brinner du för att bygga system som är pålitliga, skalbara och som lätt går att underhålla. Du har en passion för att hantera, övervaka och optimera infrastruktur och säkerhet för applikationer och processer. I rollen är du kundfokuserad och gillar att automatisera processer. Du arbetar med kunder över hela världen, som tillexempel The Guardian, Sony Pictures, itv och Viacom.

Codemill bygger nästa generations onlineverktyg med hjälp av Codemills egna programvara, Accurate video. De hjälper sina kunder med innovativa lösningar genom högkvalitativa produkter.

Du erbjuds

* Vara med och bygga Codemills supportteam
* Möjlighet att utvecklas efter ditt intresse
* Friskvårdsbidrag
* Hos Codemill ser dom till att avsluta fredagen på bästa sätt med härliga kollegor och popcorn! De ser även till att få bästa möjliga start på dagen och bjuder på frukost varje dag!
* Flexibla arbetstider med frihet under ansvar


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier