Inaktiv platsannons

Supportmedarbetare med erfarenhet av SQL i Uppsala

Om du har ett brinnande intresse för IT och trivs i en roll där du får komma med förslag på kreativa lösningar till komplexa problem kan detta vara rollen för dig. Ta chansen att arbeta hos väletablerade Mimer i Uppsala. Vi arbetar genom urvalet löpande så kom in med din ansökan redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en IT-kundsupport med känsla för service och problemlösning till Mimer Information Technology AB i Uppsala. I denna roll kombineras IT-kunskap med mycket kundkontakt och därför söker vi någon som beskriver sig själv som serviceminded samtidigt som man besitter goda kunskaper inom IT.

Du kommer i denna roll hantera Mimers kundsupport, där du bemöter kund över telefon och mail. Du kommer arbeta med att ta emot ärenden och bedöma hur dessa ska hanteras, skicka ärenden vidare till rätt person i verksamheten samt återkoppling till kunder. Du kommer även ge viss support direkt till kund över telefon och mail.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier