Inaktiv platsannons

Biträdande utredare till avdelningen samhällsskydd och beredskap i Borlänge

Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig har ett brinnande intresse för samhällsutveckling och som vill börja din karriär som biträdande utredare. Inom Trafikverkets verksamhetsområde Planering har du som konsult via oss möjlighet att påbörja din karriär som biträdande utredare där du i din roll kommer göra skillnad i människors vardag. Tjänsten innebär ett varierande arbete som ställer höga krav på analytisk förmåga, struktur och dialog. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell v

Om tjänsten

För Trafikverket Planerings räkning söker vi nu två personer som vill arbeta via Academic Work i rollen som biträdande utredare. Rollerna är till avdelningen samhällsskydd och beredskap där det finns möjlighet att tillhöra den avdelningsgemensamma funktionen verksamhetsstyrning eller enheten genomförandeplanering.

Funktionen verksamhetsstyrning ansvarar för att initiera och genomföra ekonomi- och verksamhetsplanering samt verksamhetsuppföljning i enlighet med Trafikverkets rutiner. Funktionen analyserar och rapporterar verksamhetens resultat, mål och leveranser.

Enheten genomförandeplanering håller samman och koordinerar genomförandeplanering av den nationella verksamheten inom krisberedskap och höjd beredskap. Enheten samverkar med omvärlden för den sammantagna genomförandeplaneringen för krisberedskap och höjd beredskap på nationell och internationell nivå.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket Planering och du kommer bland annat ta del av kunskap inom åtgärdsvalsstudier, projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coachning, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds

* Skräddarsytt utbildningsprogram
* Löpande coachning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borlänge | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier