Inaktiv platsannons

Contract Manager med känsla för kvalité och affärer i St Eriksgatan 121

Triggas du av tanken att bidra till Academic Works fortsatta tillväxt genom att förhandla våra viktigaste ramavtal? Har du hittat en trygghet i din professionella roll och har erfarenhet av förhandling samt av att granska och författa stora mängder avtalstext? På Academic Work utmanas du ständigt i din roll och gläds åt varandras framgångar. Vi strävar efter att vara the best place to work och därför sätter vi stor vikt vid att våra medarbetare verkligen ska trivas i rollen och hos oss! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en inter

Om tjänsten

"Det bästa med rollen som Contract Manager på Academic Work är att få leda och driva arbete i händelsernas centrum. Jag arbetar med att förhandla affärsvillkoren för våra största och mest komplexa affärer för våra viktigaste kunder. Därför är jag ofta delaktig i arbetet att ständigt utveckla vårt kunderbjudande för att vi ska nå vår vision om att vara våra kunders förstahandsval. Att dessutom få arbeta med så många olika kollegor över hela landet är inte bara utvecklande utan också väldigt roligt! Motivation och energi hämtar jag framför allt från givande samförstånd i möten med våra kunder men också från mina kollegor då kulturen och professionalismen på Academic Work är stark och i fokus."

Så här beskriver vår kollega, som är Contract Manager, rollen och varför den är så viktig för oss.

I rollen som Contract Manager kommer du att vara ansvarig för att förhandla ramavtal och mer komplexa uppdragsavtal med våra nyckelkunder i Sverige. Du arbetar operativt, där ditt uppdrag är att stötta vår säljavdelning med att ta fram ramavtal vid förfrågningar från kunder men även att arbeta proaktivt för att utveckla vår affär.
Du rapporterar till Head of Contract Management och ingår i ett team om fem personer som är direkt underställt vår svenska företagsledning. Förutom dig består teamet av Head of Contract Management, två Bid Managers som arbetar dedikerat med anbudsläggning för våra kunders upphandlingar, en medarbetare som är stöd mot vår organisation i supportfrågor kopplade till våra ramavtal.

I din roll stöttar och utbildar du medarbetare i hur de bör bemöta avtalsförfrågningar från kund, vilket till exempel kan innebära att utbilda våra Account Managers i storkundsarbete och förhandling. Utöver det kommer du att samarbeta med många andra funktioner, så som vår legal-avdelning, labour-law specialister samt credit risk-avdelning.

På Academic Work uppmuntrar vi och belönar ambition. Vi tror och hoppas verkligen att du kommer trivas hos oss och lägger därför mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.
I rollen som Contract Manager kommer du att stötta kontor i hela Sverige, vilket gör att rollen innebär en del resor, i snitt 1-2 gånger i månaden. Med det kommer också frihet, flexibilitet och utveckling.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
St Eriksgatan 121
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier