Inaktiv platsannons

Software Test Engineer till uppdrag med omgående start! i Göteborg

Vi söker nu dig med erfarenhet inom testområdet som vill designa, implementera och genomföra både manuell och automatiserad testning. Detta på ett företag som levererar trådlösa internkommunikationslösningar till kunder runt om i världen. Ansök redan idag då behovet är omgående! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en Software Test Engineer till vår kund i Göteborg. Vi söker dig med erfarenhet från testområdet. Du gillar att arbeta med automatiserad testning i en continuous integration miljö men du är också bekväm med att göra manuell testning eftersom detta är en del av uppdraget.

Uppdraget är med start omgående och sträcker sig initialt till den sista mars, med chans till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer få mer information om kunden och uppdraget om du går vidare i processen.

Du erbjuds

* Möjligheten att arbeta inom en global organisation med kollegor i andra länder och inom ett område med stor utvecklingspotential.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier