Inaktiv platsannons

Studenter som kundtjänstmedarbetare till välkänt bank- och försäkringsbolag

För dig som är student och söker ett deltidsarbete med fokus på kundservice och administration finns nu möjligheten att få in foten hos ett välkänt bank- och försäkringsbolag i Västerås med kontor i hela landet. Vi söker nu två studenter för ett kortare uppdrag i rollen som kundtjänstmedarbetare där du blir en viktig del i verksamhetens utvecklingsfas mot att bli mer digitaliserade. Vill du skaffa värdefulla erfarenheter för framtiden? Sök då tjänsten idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare blir du en del av ett sammansvetsat team på två andra personer, där du tillsammans med dessa och en till student ansvarar för att ta emot inkommande ärenden över telefon och ärendehanteringssystem. Här får du utlopp för din serviceinriktade sida och får arbeta i olika digitala system. Avdelningen befinner sig just nu i en digitaliseringsprocess där du får en viktig roll i att skapa ordning och struktur i arbetet.

Du får en gedigen introduktion och upplärning på plats på kontoret. Möjligheten till att arbeta hemifrån kommer därefter att erbjudas. För rätt person kan utvecklingsmöjligheter finnas inom bolaget.

Du erbjuds:

* Ett flexibelt deltidsjobb med fokus på kundservice och administration.
* Knyta värdefulla kontakter inför framtiden.
* Erfarenheter från bank- och försäkringsverksamhet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kundservice / Call Center | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier