Inaktiv platsannons

Rekryterare till ett av världens största Fintech-företag! i Centrala Stockholm

Om du fascineras av hur miljontals människor handlar och betalar online och dessutom har god erfarenhet av arbete med rekrytering är du personen vi letar efter. Här får du vara den person som hittar rätt talanger och får chansen att arbeta på ett riktigt spännande bolag. Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Vår kund är föränderlig och innovativ. De testar alltid nya saker och de uppmuntrar sina medarbetare att göra detsamma. Att växa. De vill inspirera till att ta en spännande karriärväg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd på Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att sträcka sig på 6 månader där det finns goda chanser att bli förlängd på uppdraget förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan alla parter.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Centrala Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier