Inaktiv platsannons

Studerande administratör på deltid till Juridiska avdelningen, Stockholm stad i Centralt

Du som studerar, har ett flexibelt schema och som är intresserad av att arbeta inom offentlig verksamhet - det kan vara just dig Juridiska avdelningen hos Stockholm Stad söker. Du erbjuds nu en möjlighet att förvärva erfarenhet och göra samhällsnytta genom rollen som administratör. Här blir du en viktig nyckelperson i arbetet som syftar till att hjälpa stadsdelar som söker ombud för de små i samhället och vi söker dig som är en kommunikativ person med en vana att arbeta kvalitativt under högt tempo. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu ä

Om tjänsten

Vi söker för Social- och skoljuridiska enheten på Juridiska avdelningen en flexibel administratör på deltid med omgående start. Kontoret ligger centralt beläget vid Rådhuset och du kommer ha erfarna kollegor till hands när du behöver hjälp. Behovet styrs av antalet inkommande ärenden, vilket kan variera - därmed söker vi dig som har ett mycket flexibelt veckoschema.

Tidigare konsult (som än jobbar på kontoret) trivs fantastiskt bra och menar själv på att hen fått ovärderlig erfarenhet och inblick i ett viktigt såväl som spännande område inom offentlig verksamhet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Centralt
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kontor / Administration | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier