Inaktiv platsannons

Nu söker vi en handläggare till Byggbranschens yrkesnämnd i Västberga Allé

På Byggbranschens yrkesnämnds (BYN) kansli i Hägersten sitter ett glatt och prestigelöst gäng som tillsammans arbetar för att säkerställa kompetensen i bygg- och anläggningsbranschen. De söker nu dig som är en administrativ stjärna och som har ett extra gott öga för service. Har du även kunskaper i något av de baltiska språken ser vi detta som meriterande. Är det dig vi söker? Sök tjänsten idag - vi tillämpar löpande urval. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karri

Om tjänsten

Byggbranschens yrkesnämnds (BYN) arbetar för att det inom bygg- och anläggningsbranschen ska finnas välutbildade och kompetenta yrkesarbetare, som kan utvecklas och anta framtidens utmaningar. Genom att vara tydliga med branschens krav och samverka med gymnasieskolor, vuxenutbildare och företag verkar BYN för en bred och allmänbildande grundutbildning som i kombination med färdigutbildning i företag ger blivande yrkesarbetare de kunskaper och färdigheter som krävs i branschen.

Tjänsten är ett vikariat, du kommer vara uthyrd som konsult via Academic Work. Vikariatet är inledningsvis ett år, men finns möjlighet till förlängning.

Rollen som handläggare hos BYN är en administrativ roll och vi tror därför att du trivs med många bollar i luften. Dina arbetsuppgifter är flera, och du kommer arbeta både självständigt men också i samarbete med kanslichef och andra medarbetare. I din roll har du mycket kontakt med både svensk- och ickesvensk-talande personer, därför är det även viktigt att du har ytterligare språkkunskaper än svenska. Detta kan vara engelska, men vi ser det som meriterande om du talar polska, och/eller ryska.

I dagsläget arbetar fyra personer med administrativa uppgifter inom olika fokusområden och likt dem kommer du i denna roll ha ditt eget fokus och ansvarsområde. Kansliet sitter i ljusa och trevliga lokaler i Hägersten och har mycket att tacka för att de är mindre till storleken; framförallt den familjära och vänliga stämningen som råder men även att det alltid finns någon nära till hands om man vill bolla tankar och idéer. Likt de andra på kansliet rapporterar du till kanslichefen som även kommer se till att du får en bra introduktion och god grund att stå på från start.

Du erbjuds

* En tjänst med mycket eget ansvar
* 36,25h arbetsvecka
* En konsultchef som stöttar dig under hela anställningen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

25-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Västberga Allé
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis