Inaktiv platsannons

Pilla och pyssla med montering av 3D-scanners! i Stockholm

För dig som gillar att pilla och pyssla med montering finns nu möjligheten att söka tjänsten som montör på detta spännande företag som är pionjärer inom 3D-scanning. Är du dessutom en person som kan bidra med bra stämning till dina kollegor och från slutet av januari och 4 veckor framåt kan arbeta 2-3 dagar i veckan passar du perfekt för rollen. Välkommen in med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker kunds räkning 4 montörer som med start i slutet av januari och under cirka 4 veckor kommer få möjlighet att bidra till verksamheten genom att montera 3D-scanners till företagets kunder.

Du erbjuds

* Möjligheten att tillsammans med ett härligt team bidra till bolagets mål om att hjälpa 500 miljoner personer att hitta sin perfekta skopassform till 2025.
* En dedikerad konsultchef.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier