Inaktiv platsannons

Supportmedarbetare till bolag inom fordonsbranschen i Sollentuna

Enkelhet, kvalitet och glädje är orden som genomsyrar denna arbetsplats och rollen som Supportmedarbetare/kundsupport. Om du är serviceinriktad med ett stort tekniskt intresse och tycker det låter spännande att arbeta med System Support - då kan detta vara något för dig! Ta chansen att växa och bli en del av denna familjära organisation som arbetar med att leverera funktionella IT-baserade system inom fordonsbranschen. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer,

Om tjänsten

Vår kund utvecklar och levererar funktionella IT-baserade system som effektiviserar arbetet inom den svenska fordonsbranschen. De har funnits sedan 1988 och har gjort en fantastisk resa sedan dess. På kontoret hittar du idag 25 engagerade medarbetare som arbetar mot det gemensamma målet - att vara den ledande märkesoberoende leverantören av administrativa system till små och medelstora verkstäder, återförsäljare och reservdelsbutiker på den svenska marknaden.

De växer och söker nu efter en ny kollega till deras fantastiska supportteam. I din roll som kundsupport kommer du genom mail och telefon, hjälpa kunderna med användarfrågor, utbildning i hur man arbetar i systemet och eventuella systemproblem som kan uppstå ute hos kund. Du ger support i allt från systemflöde till felhantering. Eftersom du är ansiktet utåt mot kunderna är din roll och insats avgörande för kundernas trivsel, därmed är kvalitativ service är av högsta vikt. Du kommer även få möjlighet att arbeta i parallella projekt som syftar till att utveckla produkter och tjänster.

Du erbjuds

* En familjär organisation med hög trivsel där man beskriver arbetet och kollegorna som en förlängning av familjen.
* En långsiktig tjänst på ett bolag som värdesätter personlig utveckling.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sollentuna | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier