Inaktiv platsannons

Projektingenjör till Trafikverket i Örebro

Har du nyligen tagit din ingenjörsexamen och är intresserad av att arbeta som projektingenjör hos Trafikverket? Som projektingenjör kommer du arbeta i spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige. Vi söker dig som trivs i en social och administrativ roll och därmed har fallenhet för att skapa såväl ordning och reda som goda relationer både internt och externt. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som är i startgroparna av din karriär och vill få möjlighet att samla på dig värdefull erfarenhet inom infrastruktur. Som projektingenjör kommer du att arbeta i Trafikverkets storsatsning ERTMS i en administrativ arbetsroll. ERTMS är signalsystemet för hela Sveriges järnväg som Trafikverket ansvarar för och du kan läsa mer om det här: ERTMS Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Vid sidan av din anställnings kommer du även erbjudas ett utbildningsprogram där du exempelvis får möjlighet att utvecklas inom projektledning, ledarskap och entreprenadjuridik. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

28-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis