Inaktiv platsannons

Brand & Portfolio Manager i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 10 januari 2021
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Nu söker vi flera Brand and Portfolio Managers till vår marknadsavdelning i Stockholm.

Vi letar efter flera Brand & Portfolio Managers till Lantmännen Cerealia, som kommer att ansvara för antingen kategori Pasta, Green Eating eller Baking&Pancakes. Du kommer att ingå i en stor marknadsavdelning med glada, engagerade och kompetenta kollegor.

I rollen ansvarar du för såväl varumärke, kommunikation som portfolio, och får dessutom möjligheten att jobba nordiskt och tvärs kanalerna B2C, Foodservice och B2B. Hos oss har du en unik möjlighet att påverka vad som sätts i jord och hamnar på konsumentens bord!

Tjänsterna avser föräldrarvikariat på ca 12 månader from 1/2-2021.

Det här kommer du att göra

Rollen som Brand & Portfolio Manager är en nyckelroll för Lantmännen Cerealia där man ansvarar för både produktportfölj och marknadsföring av våra välkända varumärken såsom Kungsörnen, Regal, NordMills, AMO, Kornkammeret, Sopps och GoGreen. Stor vikt läggs på marknads-, försäljnings- och lönsamhetsanalys samt ett tätt tvärfunktionellt samarbete för att optimera vårt erbjudande på den nordiska marknaden.

Vidare kommer du att bidra i arbetet med att formulera samt implementera våra nordiska kategoristrategier för respektive kanal, ansvara för framtagandet av en portföljstrategi väl förankrad i kund- och konsumentbehov, kontinuerligt identifiera och jobba med portföljoptimering samt leda arbetet med varumärkespositionering. Tillsammans med våra byråer ansvarar du för att ta fram stark, effektiv kommunikation och mediaplaner. Du kommer även att implementera designjusteringar och i tätt samarbete med Innovationsavdelningen driva lanseringsprojekt för nya produkter.

Dina primära kontaktytor internt kommer att inkludera produktutveckling, lokala trade marketing, sälj, inköp, kvalitét samt produktion - och givetvis den egna marknadsorganisationen. Rollen tillhör Marknad- & Innovationsteamet på Cerealia och rapporterar till Marketing&Portfolio Lead. Kategorierna som man kommer att jobba med är antingen Pasta, Green Eating eller Baking, alla tre är föräldravikariat.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet från en liknande roll från ett företag inom FMCG, gärna inom livsmedelsbranschen
  • Arbetat i internationella miljöer tidigare
  • Projektledarerfarenhet, då du kommer att hantera flera olika projekt parallellt
  • Universitetsutbildning inom relevant område
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, ett extra nordiskt språk är meriterande
  • Goda kunskaper i excel och Nielsen är meriterande

Du är:

  • Strukturerad och lösningsorientarad, där du hela tiden ser till att driva projekt framåt och levererar i tid
  • Analytisk, då du kommer att jobba mycket med dataanalyser
  • Relationsbyggande och vågar söka dig ut i organisationen, även i komplexa miljöer för att hitta din väg framåt

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb