Inaktiv platsannons

Platschef i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Malmö

Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Med stort kunnande, personligt engagemang och hållbarhet i fokus driver vi utvecklingen och gör byggandet lite enklare. Här finns plats för dina idéer och utrymme att växa.

Är du relationsskapande, drivs av att jobba med människors utveckling och att bygga teamkänsla? Då kan rollen som platschef vara helt rätt utmaning för dig!

Vi är ett team av bl.a. processtekniker, pumpmaskinister och bilförare som tillsammans producerar och levererar betong till våra kunder i Malmö och Ystad med omnejd. Då vår organisation växer söker vi nu en platschef till våra anläggningar i Malmö och Ystad.

Om tjänsten

I samverkan med personalen planerar, styr och följer du upp den dagliga produktionen. Som platschef har du ett övergripande ansvar för underhåll av våra anläggningar samt ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljöansvar. Du arbetar nära verksamheten för att tillsammans driva den framåt och optimera produktionen och våra resurser. Rollen innebär även att du är ett bollplank och kontaktperson gentemot både externa och interna kunder samt leverantörer.

Du har ett prestigelöst ledarskap där du genom engagemang och inkludering, skapar en samsyn och bidrar till att alla inom teamet samarbetar för att nå våra gemensamma mål.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Du är positiv, driven och lösningsfokuserad. Vidare är du strukturerad och kan överblicka helheten.

För att lyckas i rollen har du en förmåga att kombinera ledarskap, handlingskraft och förändringsvilja. Du trivs i rollen som ledare och att skapa ett gott arbetsklimat.

Vi vill att du har en bakgrund inom en tidigare arbetsledande befattning och att du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden; ekonomiskt resultatansvar, projekt- eller processledning, kunskap om betong, distribution eller annan relevant erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-01-08

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)