Inaktiv platsannons

Platschef infrastruktur i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef infrastruktur

Sökes till Skåne

Har du bred kunskap inom infrastruktur och tidigare erfarenhet som platschef? INFRA avdelningen i Region Syd söker nu dig som tillsammans med oss vill ingå i vår expansiva grupp och driva våra unika projekt framåt.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och vi på Peab Anläggnings INFRA avdelning i Syd består idag av 25 yrkesarbetare och 65 tjänstemän. Vår största kund idag är Trafikverket åt vilka vi utför väg- och järnvägsentreprenader. Under 2020 har vi även varit involverade i bl.a. sjukhusbyggnation, ombyggnad av flygplats samt en spektakulär gång- och cykelbro i Helsingborg. Då vi under 2020 varit framgångsrika i att vinna hamnentreprenader vill vi titulera oss som den ledande aktören inom hamnbyggnationer i södra Sverige. Vi är även i dagsläget engagerade i spännande projekt i Göteborg samt i Oslo vilket ger oss tillgång till en stor marknad. 

Jag, Patrik, är avdelningschef för teamet och vi arbetar ständigt med att nå nya mål! För att nå dit behöver vi utöka vår personalstyrka med fler duktiga ledare inom markbyggnationer.

Rollen hos oss 

Som Platschef hos oss bär du ansvaret för att leda, prioritera och genomföra projektet, från början till slut, i samråd med ditt team på plats. För att lyckas på bästa tänkbara sätt har du även tätt samarbete ihop med de övriga i platsorganisationen och tillsammans skapar ni effektivitet, god lönsamhet och kundnöjdhet. Din breda erfarenhet samt din tekniska kompetens delar du med dig av på ett professionellt och prestigelöst sätt. Du som ledare i Peab har som uppgift att genom gott föredöme samt leda ditt team genom projektets olika faser.  

Vidare kommer dina arbetsuppgifter på Peab även innebära:

  • Ansvar för personalstyrkan i projektet, tillse att projektet leds på ett bra sätt.
  • Huvudansvar för ekonomi och att projektet fortlöper enligt tidplan.
  • Ansvarar för att projekten leds utifrån vårt verksamhetssystem för att säkerställa att vi följer lagar och krav samt har ordning och reda i vår verksamhet
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom projektet
  • Uppnå god kundnöjdhet, samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.

Din profil

  • Relevant universitet/högskole- eller YH-utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Minst 5 års erfarenhet av att leda stora anläggningsprojekt (20 – 50 Mkr i omsättning) och minst 10 år i branschen.
  • Som ledare har du tidigare erfarenhet av att leda underställd personal, så som, arbetsledare entreprenadingenjörer, mätare samt yrkesarbetare.
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.
  • Körkort B.

Våra projekt utför vi över en stor geografi vilket medför att du som anställd hos oss måste kunna vara mobil under arbetsveckorna.

Meriterande:

  • Erfarenhet från markbyggnation
  • Erfarenhet av Trafikverksprojekt med helhetsansvar för planering, produktion, ekonomi samt slutdokumentation.
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en trygg ledare och har alltid strävan att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat, samtidigt som ni håller en bra dialog och laganda. Ert gemensamma mål är att hela tiden utvecklas och bli ännu vassare, både som team, men också individuellt. Dina tekniska kunskaper och yrkesskicklighet delar du gärna med dig av! Som individ visar du på gott omdöme, även under tidspress, och du följer upp de åtagande som ligger på ditt bord. Som ledare lyssnar du och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du är en sann entreprenör och ekonomiskt intresserad.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden, JUPP - jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga - eftersom de är grundläggande för det vi gör. Peabs kärnvärden beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och hur vi vill bli uppfattade. 

Peab är en platt och lärande organisation och hos oss får du ett omväxlande arbete med stort utrymme för personlig utveckling. Välkommen att söka till ett engagerat och framtidsinriktat företag med trevliga kollegor!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-01-31

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)