Inaktiv platsannons

Serviceman i Förslöv

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Serviceman

Sökes till Förslöv

 

Om rollen

I rollen som serviceman hos oss på Lambertsson kommer du främst att arbeta på våran filial i Förslöv. Rollen är väldigt flexibel och kommer innebära att serva och rengöra maskiner, hantera material ute på vår gård men också stötta våra entreprenadverksamheter. Du kommer att ingå i ett lag där alla hjälps åt för att ge våra kunder bästa service.

Om dig

Vi söker dig med god maskinkännedom och ett tekniskt intresse. Du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och trivs i en roll med varierade arbetsuppgifter. Du är stresstålig, noggrann och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund.

Vi ser det som meriterande att du har grundkunskaper om reparationer, har truckkort och körkort klass BE eller C. Datorvana samt körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-09

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Förslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Förslöv | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)