Inaktiv platsannons

Korttidsuppdrag med start omgående! i Stockholm

Trivs du med arbete i lagermiljö och önskar inleda en tjänst omgånde? Efter Black Friday och inför julen söker vår kund som en ledande aktör inom logistikbranschen uppbackning i form av orderplockare. Skicka in din ansökan redan idag då start för tjänsten är omgående! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Vår kund är en ledande aktör inom logistikbranschen som har sitt lager placerat ute på Lidingö. Då försäljningen under Black Friday-helgen ökade markant önskar vår kund uppbackning i form av ett flertal orderplockare som ska stötta upp med plock och pack riktat mot kundens leverantörer.

Hit söker vi både heltidspersonal till pass fem dagar i veckan såväl studenter som önskar jobba deltid och kommer då arbeta 2-4 pass i veckan.

Arbetstider vardagar & helger kommer vara olika skift mellan kl. 07-16.15, 08-16.45 och 14-22.45.

Du ska kunna ha möjlighet att inleda anställningen nu på måndag 7e december och vara tillgänglig fram till 23e decmeber. Därefter finns möjlighet till fortsatt arbete under januari.

Du kommer att vara anställd av Acadmic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Logistik / Transport | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier