Inaktiv platsannons

HR-assistent till Kolmården i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Brinner du för att ge fenomenal service till alla medarbetare och hitta effektiva bemanningslösningar? Har du dessutom en känsla för service och kollektivavtalskunskap så är någon av dessa tjänster något för dig!

Vi söker en HR-assistent för att arbeta helger under höstens öppetdagar i parken. Som HR-assisten bemannar du vår medarbetarereception, Artistservice. I Artistservice är din uppgift att supportera såväl chefer, Teamledare och anställda i diverse praktiska frågor och administration. Du kommer att vara med att driva arbetet kring bland annat anställningsavtal, personalkort och daglig bemanning. Det är därför till stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom serviceyrken så som reception, kundservice eller motsvarande. Du har även en högskoleutbildning inom HR, administration eller annat relevant område.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt och i olika system. Precis som ett besök i vår park är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Därför är du som person självgående, flexibel och du behåller lugnet vid högt tempo. Vidare tar du gärna egna initiativ och gillar struktur. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med olika avdelningar på Kolmården. Därför tror vi att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete. Du som söker behöver vara minst 18 år fyllda.

Då service är en väldigt central del i rollen som HR-assistent ser vi gärna att du är utåtriktad och har ett intresse för att skapa en magisk atmosfär.

Tjänsten är en tidsbegränsade anställningar mellan perioden september till december men möjlighet till förlängning. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 16 augusti men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, ej via e-post.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb