Inaktiv platsannons

Testingenjör till Husqvarna Group i Huskvarna

Vill du vara delaktig i en spännande resa på en avdelning med ett starkt växande produktområde? Har du en utbildningsbakgrund inom Mekanik/Mekatronik och tycker om att arbeta praktiskt? Nu söker vi en testingenjör som får vara med och utveckla produkter i världsklass där det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig att växa som ingenjör. Välkommen in med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Välkommen till en attraktiv arbetsgivare som nu öppnar upp dörren för dig som är junior i karriären. Du tillträder rollen som Testingenjör till avdelningen för handhållna produkter som ansvarar över både batteri- och bensindrivna produkter. Du kommer att tillhöra ett team bestående av 6-8 ingenjörer där ni tillsammans arbetar med utvärdering och test av professionella handhållna produkter. Ni säkerställer att produkterna uppfyller de lagkrav som finns och arbetar även med att ta fram nya förslag till hur produkterna på bästa sätt kan testas och utvärderas. Arbetet sker i projektform där du bearbetar flera projekt parallellt vilket innebär kontinuerliga tempoväxlingar där dagarna inte är sig lika. I den här rollen får du även möjligheten att samarbeta med flera olika funktioner inom företaget, vilket sätter prov på din kommunikativa förmåga. För att du ska ha rätt förutsättningar för att lyckas i rollen kommer du i början av din anställning att genomgå en utbildning. Där kommer ni att beröra såväl testutrustningen som programspråken som används i tjänsten, och utbildningen kommer att genomföras både av interna och externa parter. Du kommer även att få stöttning från en senior kollega som agerar mentor. Du erbjuds * Stora utvecklingsmöjligheter för dig som junior ingenjör * En tekniktung arbetsgivare med toppmodern teknik och facilitet * Samarbete, lärdomar och mentorskap av duktiga ingenjörer i teamet * Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

28-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Huskvarna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Huskvarna | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis