Inaktiv platsannons

Gyminstruktör sökes till Actic Mora

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. Läs gärna mer om oss på www.actic.se 

Om tjänsten

Gyminstruktör

Har du ett stort intresse för människor och service? Drivs du samtidigt av träning och hälsa? Nu söker vi på Actic en Gyminstruktör till Actic Mora för att stärka upp vårt team. Som Gyminstruktör har du i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället. Du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse för våra medlemmar. I rollen har du varierade arbetsuppgifter vilket är något trivs med. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort. Som instruktör tar du också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht.  

Ansvarsområden 

  • Som instruktör blir du utbildad för att kunna genomföra gyminstruktioner samt uppföljningar för att skapa träningsprogram med våra medlemmar. Hjälpa nya medlemmar med att få en bra träningsstart hos oss. 
  • Arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter som exempelvis PT, tillsammans med övriga teamet på anläggningen.
  • Skapa bra kundupplevelser på anläggning genom att vara närvarande, tillmötesgående, behjälplig och sprida glädje och energi till våra medlemmar. 
  • Hålla helt och rent, städa och göra grundservice på maskiner.
  • Receptionsarbete.

Erfarenheter & kompetenser

  • Du har fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger.
  • Meriterande med erfarenheter av försäljning och kundservice. 
  • Du har ett stort intresse för människor och service.
  • Meriterande med förkunskaper inom träning, kost och hälsa.

Personliga egenskaper 

Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning. 

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning! 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Deltidsjobb