Inaktiv platsannons

Projektledare – Ansök enkelt utan CV i Malmö

Om tjänsten

Har du erfarenhet av projektledning och leveransledning samt är intresserad av att ta nästa steg i karriären? Är du en naturlig ledare med känsla för affären och för att förstå kundens behov, intresse och värdet av kvalitet genom hela leveransen? Vill du dessutom bli en del av ett team där best practise delas och där du har stor möjlighet att utveckla och utvecklas framåt? Då kan du vara vår nästa ledare!
Just nu söker vi på Atea i Syd (Malmö, Helsingborg eller Kristianstad) dig som vill jobba som projektledare och leveransledning inom informationsteknologi och digitalisering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget

 

”På Atea finns det så många människor som verkligen vill mer och som är villiga att ta ansvar för framtiden. Min drivkraft är att få arbeta tillsammans med alla dessa kreativa människor och att få vara en del av ett landslag i informationsteknologi med kunskapen, kapaciteten och modet som behövs i rollen som en av Sveriges och omvärldens digitala ledare”
-Lube Naumovski, PMO ansvarig på Atea syd

 

Din roll i laget
I rollen som projektledare/leveransledare och i enheten Information Management blir du en del av ett team på 14 projektledare. Teamets styrka ligger i dess olikheter, där våra erfarenheter bidrar med nya perspektiv. Gruppen präglas av en stark gemenskap där du jobbar självständigt i din roll, men där vi både coachar och tar hjälp av varandra för att kunna leverera kvalitet i hela leveransen mot kunden. Vi är ett ungt affärsområde där du får möjlighet att utvecklas och även påverka vår väg framåt. Områden som vi verkar inom är bland annat IT Service Management, Klienthantering, Datacenter, Kommunikation, Samverkan och Innovation. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it- som affärsverksamhet. Som projektledare är du en nyckelperson i våra kunders digitala förändringsresa och du är delaktig från uppstarten i projektet där du tillsammans med våra kundansvariga säljare gör en bedömning av kundens behov. Du ansvarar även för förändringsledning och för att skapa en förståelse för förändringen hos kundens medarbetare. Till ditt stöd har du ett strukturerat projektkontor med system på plats och en ansvarig på plats som kan supportera och coacha i processen.  En roll du också kan ta är rollen som leveransansvarig gentemot kunden i något av våra kundåtaganden

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är:

  • Initiativtagare i uppstarten av projekt och möta kundens behov av förändring.
  • Att delta i arbetet kring vårt lösningsförslag till kund
  • Att driva och leda kundens digitaliseringsresa

 

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Planering är en stor del av din vardag, du planerar arbetet i förväg, du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du tänker också strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar sina handlingar till detta. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Något du brinner för är att skapa och vårda relationer, gentemot kund och dina medarbetare, att vara engagerad och aktiv i yrkesmässiga sammanhang är något du får energi av. Samtidigt är du en naturlig ledare och du har en förmåga att få både medarbetare och kund att röra sig mot ett gemensamt mål och har alltid ett fokus på affärens kostnader och intäkter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som projektledare/leveransledare bör du ha följande kompetens:

  • Minst fem års erfarenhet av att driva it-relaterade projekt
  • Erfarenhet av förändringsledning
  • Erfarenhet av att driva affärsförflyttnings projekt
  • Goda kunskaper av att arbeta enligt en projektmodell. T.ex. PPS, PRINCE2 eller motsvarande
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal som skrift på svenska och engelska
  • Erfarenhet i leveransledning (Service Management)

Det är även meriterande om du har

  • Att arbeta som konsult och/eller hantera kundrelationer
  • Erfarenhet av att leda komplexa och även internationella projekt
  • Erfarenhet av projektverktyg som Project Place, Antura eller motsvarande
  • Universitets- eller högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet

 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)