Inaktiv platsannons

Rådgivare och specialist med fokus Microsoft Cloud i Umeå

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget och specifikt Umeå? Drivs du av ständigt lärande och att vara den där riktiga experten på nya tekniska lösningar? Just nu söker vi på Atea Umeå dig som vill arbeta som rådgivare och specialist med fokus på Microsoft Cloud

Din roll i laget

I Umeå är vi totalt ca 90 kollegor i en unik kombination av kompetenser, fantastiska personligheter och stimulerande samarbeten. Våra förmågor hittar du inom design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar där tekniken står i fokus, men likväl inom områden som projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Tillsammans med våra kunder skapar vi förutsättningar för att bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus. 

Digital Workplace är ett affärsområde inom Atea med fokus på det digitala ekosystemet kring användaren. Vi stöttar våra kunders strävan att erbjuda en arbetsplats som gör det möjligt för deras användare att vara rörliga och kreativa. Vi behöver förstärka och bli fler inom detta område. I Umeå önskar vi att du tar en roll som teknisk specialist och rådgivare, som tillsammans med kollegor och kunder kan bidra till att utveckla affärsområdet Digital Workplace och ansvara för att hjälpa våra kunder i deras utvecklingsresa inom Microsoft Cloud. I rollen arbetar du både strategiskt och operativt med vidareutveckling, felsökning och förvaltning av kundernas lösningar. En stor del av rollen innebär också att agera rådgivare och hitta kreativa förslag på lösning, design och implementation.

Dina kontaktytor hos kund varierar men är i de flesta fall IT-chefer och tekniska beställare inom kundens it-organisation men kan även vara mer verksamhetsnära roller. I rollen kommer du att samarbeta med dina kollegor lokalt såväl som regionalt. Vi tror på att kompetensutbyte och samarbete stärker oss som lag och individuellt.  

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Du är en person som har lätt att lära dig ny teknik för att kunna omsätta nyvunnen kompetens i komplexa lösningar. Du är nyfiken på branschens utveckling inom området, du utmanar dig gärna själv genom att ta på dig kunduppdrag som ställer höga krav på djupt tekniskt kunnande. Du har en fallenhet för problemlösning och gillar tanken på ett stort personligt ansvar för leverera fungerande teknik med höga krav på tillgänglighet. Rollen kräver god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift och du är intresserad av att utveckla din pedagogiska kompetens. För att lyckas i rollen vill vi att du ska kunna visa på arbetslivserfarenhet från IT-branschen. Vi ser det också som en stor fördel att du har tidigare erfarenhet av taktiska dialoger med kund. Att du har arbetat som konsult är meriterande. Du arbetar självgående, sätter höga mål för dig själv och söker i det aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter.  

Vi ser gärna att du har god kompetens inom flera av dessa områden:

  • Sharepoint
  • Exchange
  • Teams
  • Intune
  • Powerapps

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur starkt präglad av framåtanda, humor och gemenskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Kontakta oss   

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Pettersson, Konsultchef, via johan.pettersson@atea.se alternativt telefonnummer 090-712806. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan

 

 

  

  

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)