Inaktiv platsannons

Key Account Manager till Atea i Sundsvall

Om tjänsten

”Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid”.  

På Atea i Sundsvall är vi ett 30-tal personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika, mår vi som bäst! Våra förmågor omfattar design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar för såväl datacenter som den personliga arbetsplatsen. Med hjälp av våra verksamhetsutvecklare och förändringsledare skapar vi förutsättningar för att tillsammans med våra kunder bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus. 

Din roll i laget 

Som Key Account Manager har du det övergripande affärsansvaret för ett antal kundkonton, där du är ytterst ansvarig för försäljning av Ateas hela utbud. Du lyckas genom att leda, utveckla och inspirera dina kundteam, bestående av olika kompetenser från både lokala, regionala och nationella resurser. Du driver strategiska planer som sträcker sig både på kort och lång sikt och därmed möjliggör våra kunders förflyttning. Dina kontaktytor hos kund varierar, men är i de flesta fall IT-chefer, IT-strateger, VD, ekonomichef mfl. Du ingår i den lokala ledningsgruppen på kontoret, där du bidrar genom att omsätta kontorets strategiska mål i aktiviteter och planer hos dina kunder.  

Vad söker vi hos dig?  

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Du är affärsmässig med god förståelse för både verksamhet, ekonomi och affärer. Du har erfarenhet av att skapa, etablera och underhålla långvariga relationer och drivs och motiveras av att nå såväl kundernas som Ateas mål och vision. Du förstår vilka värden som driver kunden, och kan identifiera och driva affärer utifrån kundens utmaningar och Ateas samlade kompetens. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma och presentera offerter, lösningar och beslutsunderlag anpassat för olika målgrupper och intressenter.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.  

Kontakta oss  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Olle Rylander, Försäljningschef, via olle.rylander@atea.se eller telefon 072 724 71 94. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)