Inaktiv platsannons

Matintresserade serviceproffs till Vildmarkshotellet och restaurang Hyllan i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Till Vildmarkshotellet och restaurang Hyllan, som är placerade inne i parken, söker vi nu dig som har ett genuint intresse för mat och dryck och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Du som söker har ett gott öga för detaljer, är effektiv i ditt sätt att arbeta och har verkligen gästen i fokus i alla lägen.  För att vi ska kunna leverera service till alla våra gäster är vårt team både i och utanför köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation- för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt ” Är det kul gör vi det bra!”. Du är helt enkelt en stark lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det bäst behövs.

Nedan kan du läsa om våra olika spännande & utmanande roller och vem det är vi söker. Om inte annat anges behöver du vara minst 18 år fyllda.

DISKARE 

I rollen som diskare har du en nyckelroll och agerar oftast spindeln i nätet i såväl matsal som kök. Genom ditt engagemang och effektivitet ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt och är tydlig i dialog med dina kollegor. Du sköter diskmaskiner, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. Men viktigast av allt är att du känner arbetsglädje och bidrar till att upprätthålla en härlig och positiv arbetsmiljö. Som diskare hos oss behöver du kunna prata svenska och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen eller inom serviceyrket, framförallt om du arbetat som diskare tidigare. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger kan vara fysiskt tungt. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta tillsammans med dina kollegor.  Vi är ett starkt team som varje dag hjälper varandra att bli bättre och lyckas.

FRUKOSTVÄRD

I rollen som frukostvärd arbetar du med vår frukost på Vildmarkshotellet. Arbetsuppgifterna innefattar främst att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, i matsalen och på uteserveringen. Du är en social person som gillar att arbeta under högt tempo och du hjälper alltid till där det behövs. Samarbete ser du som självklart och du har en god förmåga att behålla både en positiv inställning samt ett lugn när tempot många gånger är högt. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det meriterande. När du arbetar som frukostvärd startar arbetsdagen kl 06:00 och det är därför mycket viktigt att du kan ta dig till och från hotellet även när kollektivtrafiken inte går. För att arbeta som frukostvärd hos oss behöver du vara minst 16 år.

FRUKOSTKÖK 

Till denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning, fin känsla för presentation, detaljer och som ser detta som en möjlighet att få ytterligare erfarenhet från restaurangbranschen. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete eller har gått en restaurangutbildning. Då tempot i vår frukostrestaurang många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du lockas av att leverera frukostbuffé och vara en dela i skapandet av våra desserter samt dess utbud utöver det vanliga till våra gäster, varje gång.  När du arbetar i vårt frukostkök startar arbetsdagen kl 06:00 och det är därför mycket viktigt att du kan ta dig till och från hotellet även när kollektivtrafiken inte går.

KOCK

Ser du kockyrket som ett gediget hantverk, är kreativ och brinner för att skapa stora smakupplevelser?

Som kock hos oss arbetar du till största del med både svenskodlade råvaror av bästa kvalité samt ekologiska råvaror och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Vi är ett gott team som gör varandra bättre och drivs av passionen och kärleken till matlagning. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande tekniska moment. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök och får en bra introduktion till våra arbetssätt, rutiner och matlagningsfilosofi. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och har en pågående eller avslutad restaurangutbildning. Vi ser gärna att du arbetat några år inom kockyrket och känner dig trygg i hantverket eller att du nyligen avslutat dina kockstudier. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmåga att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster. 

RUNNER/RESTAURANGBITRÄDE

I rollen som Runner/Restaurangbiträde behöver du ha en bra översikt, noggrannhet och tempo. Runners huvudsyssla är att ha en ständig uppsikt över buffén, fylla på mat men även vara ansiktet utåt mot våra gäster i form av kommunikation och vägledning. Den viktigaste egenskapen är ditt engagemang mot både kollegor och gäster. Gästen ska alltid känna sig välkommen och i fokus under hela vistelsen och lämna Restaurangen med ett varmt och positvit minne. Tempot på restaurangen kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Arbetstiderna under säsong innefattar varierande arbetspass med både dagspass och pass under kvällstid och därför är det viktigt att du kan ta dig hem även när kollektivtrafiken inte går.

SERVIS
I rollen som servitris/servitör arbetar du med bland annat bordsbeställningar där du hanterar flera sittningar samtidigt samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra hotellgäster. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av servering sedan tidigare. Det är även meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning samt ett intresse för mat och dryck i kombination. Tempot på restaurangen kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. 

Nyttig information om tjänsterna

Samtliga tjänster är säsongsanställningar och sträcker sig mellan april till oktober med varierande sysselsättningsgrad där arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. En del tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden medan andra tjänster löper under högsäsong, dvs. juni-augusti. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Arbetstiderna under säsong innefattar varierande arbetspass med både dagspass och pass under kvällstid och vi ser gärna därför att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar/tidiga mornar.

Varför ska du söka till just oss?

Att leverera hög service vid varje gästmöte är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag och samtidigt få vänner för livet- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få en helt oförglömlig sommar, det kan vi lova.

Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 28 februari men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, , ej via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb