Inaktiv platsannons

Specialist inom Microsoft 365 till Atea i Skellefteå

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget?

Just nu söker vi på Atea i Skellefteå dig som vill jobba som konsult inom Digital Workplace med fokus på Microsoft 365. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
 

I rollen som konsult inom Microsoft 365 brinner du för Windows 10, Office 365 och Enterprise Mobility + Security. Du kommer vara specialist åt våra större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Som konsult jobbar du tillsammans med våra övriga specialister inom Microsoft 365 med allt från säljstöd och rådgivning till design och implementering i våra kunders verksamheter. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. En viktig strategi är att vi arbetar teambaserat i alla våra leveranser för att tillsammans kunna nyttja varandras kunskaper eftersom vi tror på att laget är starkare än jaget. I teamet är vi en härlig mix av olika specialister där vi dagligen utbyter vår best practice.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom Microsoft 365 är att vara specialist inom något av följande områden:

  • Microsoft 365 och Enterprise Mobility + Security
  • Vara med i hela processen från säljstöd och rådgivning till design och implementering 


Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 

En lagspelare med minst tre års erfarenhet inom it och har arbetat med olika migreringar kopplat till Microsoft 365. Med din erfarenhet anses du vara en specialist inom Microsoft 365 eller någon av dess delar och du har antagligen några relevanta certifieringar. I ditt arbetssätt är du noggrann samt mån om att uppnå en god kvalité och uppsatta mål. Du eftersträvar att alltid utvecklas och söker aktivt utmaningar. Du förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet och brinner för att kontinuerligt underhålla din specialistkunskap. I din roll analyserar och bryter du ner problem i sina beståndsdelar, har lätt för att se sammanhang och prioriterar rätt frågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som konsult.

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha följande erfarenhet och kompetens

  • Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom IT eller universitetsutbildning
  • Erfarenhet av migreringar till Microsoft 365  
  • Goda kunskaper om IT i allmänhet samt Micsosoft 365, Enterprise Mobility + Security och klientbehov
  • Klassisk Active Directory, Powershell, Exchange och DNS på intern och extern nivå
  • Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer
  • Svenska och engelska obehindrat

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)